Raw Snickers

Ingrediencie 

Základ: 

  • 80g kokosový olej
  • 56g BIO kakao
  • 40g agáve

Marcipán:

  • 300 g mandle
  • 80g kokosový olej
  • 60g agáve
  • 1čl mandľová aróma

Poleva:

  • 200g datle (namočené do vody na 2 hod.)
  • 40g kokosový olej
  • 2g soli

Ozdoba

  • posekané mandle

Príprava

Ako základ na Raw Snikers použijeme našu raw čokoládu, ktorú si pripravíme tak, že v parnom kúpeli roztopíme kokosový olej, pridáme kakao a dosladíme agáve sirupom. Miešame až kým nám nevznikne hustá čokoláda. Tú potom nalejeme na dno silikónových formičiek a dáme schladiť do mrazničky. Ako ďalšiu si pripravíme marcipánovú vrstvu.  Najskôr rozmixujeme najemno mandle. Pridáme kokosový olej, agáve a mandľovú arómu, aby sme získali skutočnú marcipánovú príchuť. Vzniknutý marcipán navrstvíme na stuhnutú čokoládu. A nakoniec koláčiky potrieme karamelom, ktorý si vytvoríme z ďatlí. Namočené ďatle, kokosový olej a soľ mixujeme až kým nám nevznikne lahodný karamelový krém. Hotový koláčik posypeme nasekanými mandľami a dáme do mrazničky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Milí zákazníci, vzhľadom na súčasnú situáciu zatvárame prevádzku a pozastavujeme prijímanie objednávok do neurčita.Ďakujeme za pochopenie 😊

%d blogerom sa páči toto: